Reformované poľnohospodárstvo po druhýkrát so ziskom - Chrastinová, Zuzana
Prehľad vývoja základných ekonomických ukazovateľov v poľnohospodárskej výrobe. Výsledky hospodárenia právnických a fyzických osôb. Výsledky v diferencovaných podmienkach hospodárenia. Vývoj celkovej zadlženosti majetku. Priemerné ekonomické výsledky a prehľad poľnohospodárskej výroby podľa krajov. Počet ziskových a stratových podnikov v prvovýrobe.