Zdanění úrokových výnosů v Evropské unii - Jirmannová, Pavlína
Smernica č. 2003/48/EHS o zdanení príjmov z úspor vo forme úrokového charakteru. Týka sa úrokov vyplácaných fyzickým osobám. Dopady pre ČR. Vymedzenie príjmov úrokového charakteru.