Čo hovorí experimentálna ekonómia praktickej politike - Baláž, Vladimír
Formulovanie trhových politík Vernonom Smithom v oblasti trhu s elektrickou energiou, v kozmonautike, v leteckej doprave. Využitie Smithových trhových politík v praxi, ich výhody. Smith a Kahneman ako tvorcovia novej vednej disciplíny - neuroekonómie.