Značky po slovensky - Timoracký, Marian
Autor ponúka svoj pohľad na značky pôsobiace na Slovensku, pri zohľadnení dvoch najdôležitejších faktorov brandingu : lojality zákazníkov a diferencujúceho pozicioningu. Svoje úvahy opiera o 10-ročnú prax.