Centrálny depozitár prinesie nový prístup k službám - Jančík, Ľuboš
Postupná transformácia Strediska cenných papierov SR podľa zákona o cenných papieroch a investičných službách. Informácia o hospodárení Strediska cenných papierov (SCP) SR. Podiel služieb SCP SR v rokoch 1993-2002. Funkcia centrálneho depozitára a vymedzenie jeho úloh, nová filozofia vedenia účtov. Emisie zaknihovaných cenných papierov v SR.