Identifications and development of communicative capabilities in agromanagers - Višňovský, Jozef
Poukázanie na možnosť kvantifikovať úroveň spôsobilosti komunikovať, ďalej na spôsob ako stanoviť nedostatky (deficity v komunikácii) a ako plánovať proces rozvoja spôsobilosti komunikovať. Testovanie bolo uskutočnené na vzorke 230 poslucháčov Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, teda u budúcich agromanažérov. Vysoká úroveň spôsobilosti komunikovať ako súčasť sociálnej zručnosti manažérov je zásadným predpokladom úspešnosti manažérskej práce.