MMF znovu neuspěl - Stiglitz, Joseph E.
MMF po celosvetovej finančnej kríze a neschopnosť reformovať globálny finančný systém. Dopad programov MMF na chudobu. Pristúpenie na program rozsiahlejšieho odpúšťania dlhov najchudobnejším krajinám.