SWOT analysis of Slovak farmers in the pre-accession period to the EU - Bielik, Peter
V rámci prípravy SR na implementáciu štrukturálnej politiky EÚ a rozvoja vidieka bol v rokoch 1999-2001 realizovaný program PHARE ACE "Mikroekonomická analýza reštrukturalizácie vidieckych domácností v predvstupovom období do EÚ". Reštrukturalizácia poľnohospodárstva a jej vplyv na vznik súkromných fariem. Vybrané výsledky prieskumu.