Managerial accounting as a source of information for product cost management in managerial information systems - Kučera, Milan
Príspevok je zameraný na analýzu manažérskeho účtovníctva ako zdroja poskytovania informácií pre riadenie výrobkových nákladov a na možnosti následného začlenenie a spracovania informácií pre riadenie výrobkových nákladov, poskytovaných manažérskym informačným účtovníctvom v rámci manažérskeho informačného systému podniku.