Vysoký verejný dlh a finančná kríza - Kišš, Štefan
Vysoký verejný dlh a jeho vplyv na ekonomickú aktivitu danej krajiny. Obava MMF pred vysokým zadlžením vznikajúcich trhových ekonomík. Prehľad podielu verejného dlhu k HDP z hľadiska celých regiónov. Stratégie na znižovanie dlhov.