Polemika o zavedení spoločnej európskej meny na Slovensku - Kuruc, Radko
Diskusia o výhodách zavedenia eura a jeho vplyve na slovenskú ekonomiku. Nevyhnutné predpoklady ekonomiky pre prijatie eura. Princíp impossible trinity. Dosah eurozóny na podniky. Porovnanie výkonu ekonomiky a cenovej hladiny SR a EÚ.