Produktivita Slovákov výrazne vzrástla - Kuruc, Radko
Porovnanie produktivity práce krajín V4. Celková produkcia za hodinu na zamestnanca v krajinách V4. Produktivita práce vo vyspelých európskych krajinách a USA.