Vzťah a substitučné procesy medzi medzinárodným obchodom a zahraničnými investíciami v predvstupovom procese - Babišová, Martina
Príjem priamych zahraničných investícií /PZI/ do exportujúcich odvetví. Nutnosť vytvorenia príťažlivého prostredia pre PZI a exportérov.