Sofia podstupuje radikálne reformy a otvára sa investorom
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Bulharska. Ekonomické ukazovatele v rokoch 2000-2002. Vstup Bulharska do EÚ a odporúčania MMF. Reštriktívna politika vlády a jej dopad na obyvateľstvo. Kľúčové sektory pre investorov. Dohoda o sprístupnení k Stredoeurópskej dohode o voľnom obchode (CEFTA). Najväčší obchodní partneri Bulharska.