Logistika - faktor úspechu pri E-Commerce - Žuffa, Miloš
Nové koncepcie logistiky v oblasti e-commerce. Spolupráca poskytovateľov logistických služieb. Spolupráca elektronických obchodov. Komplexný poskytovateľ. Dôsledky pre samostatné obchody.