Outsourcing nie je iba módnym slovom - Gossányi, Vojtech
Pojem a podstata outsourcingu. Výhody postupu odčleňovania výroby a jeho využitie v odvetviach na Slovensku. Prínos využívania outsourcingu výroby pre firmy. Široké možnosti a druhy outsourcovaných činností a ich ďalšie rozširovanie.