Formování flexibilní firmy a navazující změny v řízení lidských zdrojů - Hüttlová, Eva
Základné znaky flexibilnej firmy. Súčasný stav flexibilnej firmy v Českej republike v porovnaní s krajinami Európskej únie. Predpoklady pre zvyšovanie flexibility českých firiem. Efekty a problémy flexibility pracovníkov. Zmeny v riadení ľudských zdrojov.