Ako dosiahnuť lepší prístup k zdrojom EÚ - Benková, Iveta
Rozhovor s riaditeľom Regionálneho poradenského a informačného centra (RPIC) Prešov Jánom Hudackým. RPIC v Prešove je členom Európskej asociácie regionálnych rozvojových agentúr (EURADA). Inštitúcia EURADA, čo je jej cieľom a výhody členstva v tejto inštitúcii.