Štyri nebezpečné pasce motivácie - Urban, Jan
Vzťah organizácia a zamestnanci. Systém odmeňovania a práca manažérov. Otázka motivácie zamestnancov. Štyri pasce manažérov. Zámena mzdových sadzieb a pracovných nákladov. Úskalia a nevhodné využitie individuálnej odmeny. Snaha udržať a motivovať zamestnancov na základe finančnej odmeny. Zmeny v systéme odmeňovania neriešia podnikové problémy.