Regionálně ekonomické aspekty transformace nových spolkových zemí SRN: případová studie - Sasko, Sasko-Anhaltsko - Abrhám, Josef
Ekonomický vývoj v období 1995-2000 a hospodárske postavenie spolkových krajín Saska a Saska-Anhaltska v kontexte nových spolkových krajín. Regionálne rastové faktory. Komplexné vyhodnotenie postavenia obidvoch skúmaných spolkových krajín.