Železniční doprava na Slovensku v roce 2003 - Krátka, Jana
Vznik Železníc Slovenskej republiky. Proces transformácie ŽSR. Príčiny úbytku cestujúcich. Kauzy v ŽSR. Princíp spoplatňovania dopravnej cesty na Slovensku.