Poradenská činnosť - právne a daňové aspekty - Mintál, Ján
Právny aspekt poradenskej činnosti. Klasifikácia poradenstva. Technické poradenstvo. Právne poradenstvo. Daňové a účtovné poradenstvo. Podnikateľské poradenstvo. Poradenská činnosť v kontexte ZDP a v kontexte zákona o DPH. Praktické príklady.