Získavanie spätnej väzby a jej využitie v dištančnom vzdelávaní - Harčarufka, Rastislav
Pojem spätná väzba v oblasti vzdelávania, učenia sa a hodnotenia. Príspevok sa zaoberá spätnou väzbou a jej využitím v rámci kurzu Pracujeme s počítačom I. Popis kurzu. Získavanie spätnej väzby počas poskytovania študijného programu. Spätná väzba po ukončení kurzu.