Daňová reforma - Galamboš, Miroslav
Časti zverejnenej Koncepcie daňovej reformy, okruhy, ktoré korešpondujú s kritériami pre posudzovanie účtovnej a daňovej legislatívy z pohľadu podnikových finančníkov. Zásady koncepcie daňovej reformy. Zdaňovanie príjmov. Zdaňovanie majetku. Zdaňovanie spotreby.