Slovenskí dopravcovia si hľadajú miesto na trhu - Blažej, Ján
Perspektívy leteckej dopravy na Slovensku po vstupe do Európskej únie. Správny alternatívny produkt. Air Slovakia a jej miesto na trhu. Postavenie a situácia Slovenských aerolínií. Budúcnosť slovenských letísk.