Podnikanie zahraničných fyzických osôb na území SR - Kopal, Ladislav
Širšie súvislosti problematiky podnikania zahraničných osôb. Pojmové vymedzenie podnikania zahraničnej osoby na území SR podľa Obchodného zákonníka. Vymedzenie postavenia zahraničných osôb. Formy podnikania zahraničných fyzických osôb.