Koncepcia daňovej reformy v rokoch 2004-2006 - Podstránsky, Vlastimil
V marci 2003 Ministerstvo financií SR v oblasti daňovej politiky predstavilo návrh Koncepcie daňovej reformy v rokoch 2004-2006, ktorý obsahuje hlavné zámery daňovej politiky a návrhy zmien jednotlivých daňových zákonov. Hlavné ciele, ktoré Koncepcia sleduje: Zmeny v daniach z príjmov. Zmeny v nepriamych daniach. Zmeny v ostatných daniach. Dopady daňovej reformy na verejné financie.