Aktuálne rozvojové trendy v cestovnom ruchu vo svete - Romanová, Eliška
Cestovný ruch sa vo svete spája s prívlastkami najväčšie a najrýchlejšie sa rozvíjajúce priemyselné odvetvie. Aktuálne kľúčové kvalitatívne rozvojové trendy v cestovnom ruchu. Sústavný rast cestovného ruchu v celosvetovom meradle. Okamžitý dosah 11. septembra na priemysel cestovného ruchu vo svete. Realizovanie ozdravných opatrení. Vývoj roku 2002 z pohľadu cestovného ruchu. Charakteristika moderného cestovného ruchu a najpreferovanejšie obchodné destinácie.