Silné a slabé stránky slovenského cestovného ruchu - Červenková, Anna
Prehľad silných a slabých stránok slovenského cestovného ruchu. Nebezpečenstvá, ktoré by mohli oslabiť silné stránky Slovenska. Príležitosti, ktoré má Slovensko využiť, aby získalo silné postavenie v regióne a dokázalo konkurovať ostatným krajinám na globálnom trhu. Team Slovakia a projekt slovenského cestovného ruchu. Financie, organizácia, infraštruktúra, marketing - funkčné oblasti, na ktoré sa zameriavalo hodnotenie. Slovensko a jeho hlavní konkurenti. Tabuľka ekonomických dosahov cestovného ruchu. Súčasné najlepšie praktiky v CR. Porovnanie rozpočtov na marketing cestovného ruchu a propagáciu. Stručná podstata jednotlivých funkčných oblastí, realita a odporúčania na zlepšenie.