Podpora rozvoja cestovného ruchu pokračuje - Bujna, Marián
Pokračovanie v podporných programoch. Zmeny v Programe podpory rozvoja cestovného ruchu. Vybrané údaje z realizácie Programu podpory rozvoja CR v SR v rokoch 1999-2002. V júni 2003 nadobudla platnosť a aj účinnosť Schéma podpory rozvoja cestovného ruchu v SR č. 6.