Dlhodobý finančný majetok - zmeny v legislatívnej úprave od 1. januára 2003 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Problematika dlhodobého finančného majetku a zmeny, ktoré nastali v tejto oblasti od 1. 1. 2003 a ktoré sa považujú za výsledky harmonizačného procesu právnej úpravy Slovenskej republiky s legislatívou Európskej únie. Vymedzenie dlhodobého finančného majetku. Oceňovanie dlhodobého finančného majetku. Účtovné zobrazenie dlhodobého finančného majetku.