Ako je to v Európe? - Hudecová, Martina
Financovanie školstva - vybrané súhrnné údaje a údaje vzťahujúce sa na ISCED 5 a 6. Rozpočet na vzdelávanie ako časť celkových verejných výdavkov. Vývoj verejných výdavkov na vzdelávanie. Verejné financie ako časť hrubého domáceho produktu. Rozdelenie výdavkov vo verejnom sektore a súkromných inštitúciách. V záhlaví tabuliek sú údaje o štátoch Rakúsko, Česko, Dánsko, Nemecko, Fínsko, Francúzsko, Írsko, Holandsko, Poľsko, Švédsko, Slovensko, Slovinsko.