Registračné, prihlasovacie a odvodové povinnosti zamestnávateľa - Strýčková, Jolana
Povinnosti zamestnávateľa pri vzniku malého a veľkého závodu. Rozdiely medzi plnením povinností v oblasti nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia malého a veľkého závodu.