Účtovanie v sústave jednoduchého účtovníctva v praxi - Pecháčová, Tatjana
Štruktúra predmetu účtovníctva. Dlhodobý hmotný a nehmotný majetok. Finančný majetok. Zásoby. Peňažné prostriedky. Pohľadávky a záväzky. Rezervy. Záväzky z pracovnoprávnych vzťahov.