Ekonomické udalosti pohľadom analytika - Ondriska, Pavol
Hodnotenie vývoja svetovej ekonomiky. Smerovanie ku konjunktúre. Oživenie v Spojených štátoch a Japonsku. Stav slovenskej ekonomiky. Hodnotenie domáceho hospodárstva.