Sociálne poistenie - zmeny a povinnosti zamestnávateľa - Růžičková, Marta
Poistné na nemocenské, starobné, invalidné poistenie, poistenie v nezamestnanosti, garančné poistenie a do rezervného fondu. Platenie a odvádzanie poistného. Sadzby poistného pre zamestnanca. Sadzby poistného pre zamestnávateľa. Ďalšie povinnosti zamestnávateľa. Evidencia zamestnávateľa na účely sociálneho poistenia. vypĺňanie a odosielanie evidenčných listov. Vymeriavací základ.