Vývoj a štrukturálne zmeny priemyslu Slovenska po roku 1989 - Mišúnová, Ema
Negatívny dopad transformačného procesu na rozvoj priemyslu. Transformačný proces a tvorba HDP. Podiel vytvoreného hrubého domáceho produktu v krajoch SR. Analýza zamestnanosti v priemysle SR. Počet pracovníkov v priemysle má od roku 1993 klesajúcu tendenciu. Prehľad zamestnanosti podľa sektorov v SR v roku 2000. Miera nezamestnanosti v krajoch SR k 31.12. 2002. Zmeny v štruktúre priemyslu. Najväčší zamestnávatelia Slovenska.