Koncentrácia môže posilňovať dominantné postavenie - Ragáčová, Katarína
O problematike hospodárskej súťaže sa redakcia HN zhovára s. Bochníčkovou, riaditeľkou odboru koncentrácií Protimonopolného úradu SR. Príprava zákona o hospodárskej súťaži v rámci koncentrácií. Podmienky koncentrácie podnikateľov.