Peugeot a Citroën na Slovensku - Investícia desaťročia - Podhorský, František
Výstavby závodu automobilky Peuget Société Anonyme (P.S.A) Peugeot Citroën v Trnave. Pozitívny vplyv závodu PSA pre ekonomiku Slovenska. Priaznivá podnikateľská klíma na Slovensku. P.S.A Peugeot Citroën sa predstavuje. Perspektívy automobilového vývoja na Slovensku a závod PSA v Trnave. Výroba automobilov na Slovensku v najbližšej budúcnosti.