Komparatívne výhody zahraničného obchodu-indikátor konkurenčnej schopnosti Slovenskej republiky? - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Postuláty komparatívnych výhod v teóriách konkurencieschopnosti. Indikátory komparatívnych výhod a špecializácie. Genéza medzinárodných obchodných a platobných vzťahov SR v 90. rokoch. Aspekty konkurencieschopnosti Slovenska v inovačnom prostredí.