Značka motivuje k nákupu - Štensová, Antónia
Označovanie, podoby značiek, ochranné známky, čo musí značka spĺňať. Maloobchodná značka (MO). Diskontná, štandardná a prémiová značka. Príklady na našom trhu. Kto môže byť nositeľom MO značky. Výhody pre výrobcov. Postoj spotrebiteľa.