Sme naozaj pripravení čerpať peniaze z európskych fondov? - Kotulič, Rastislav
Stav pripravenosti podnikov čerpať penize z európskych fondov. Poslanie agentúry SAPARD. Priority a opatrenia stanovené v Pláne rozvoja poľnohospodárstva a vidieka v SR pre predvstupové obdobie. Schválené projekty agentúrou SAPARD. Záväzky a platby v rámci programu SAPARD podľa jednotlivých opatrení k 31. 8.2003. Počet prijatých a schválených projektov.