Comparative analysis of efficiency of public and private provision of social services (case of the Czech Republic in the transition) - Slintáková, Barbora
Testovanie hypotézy o neefektívnosti verejných organizácií pomocou porovnávania výkonnosti a produktivity verejných a súkromných zariadení poskytujúcich sociálnu starostlivosť pre seniorov (domovy dôchodcov). Na príklade Českej republiky v období transformácie.