Analýza situácie v oblasti riadenia a rozvoja ľudských zdrojov v podnikoch na Slovensku - Radosová, Ľubomíra
Výsledky, cieľ a využitie predkladanej analýzy. Rozdelenie respondentov podľa formy podniku. Personálna stratégia podniku a personálne činnosti. Analýza práce ako najdôležitejšia personálna činnosť v podniku. Personálne plánovanie podnikov na Slovensku. Úloha personálneho útvaru v podniku a prehľad personálnych činností, ktoré sú systematicky zavedené v podnikoch. Postavenie personálneho manažéra v slovenských podnikoch. Porovnanie vzdelávania v podnikoch. Zdroje na výber manažérov. Porovnanie zodpovednosti za riadenie kariery zamestnancov v podnikoch so slovenským vlastníctvom s podnikmi so zahraničným vlastníctvom. Motivačné a stimulačné faktory na dosiahnutie vysokej úrovne výkonu v podnikoch na Slovensku. Záverečné hodnotenie analýzy.