Účtovná závierka poisťovne - Juhászová, Zuzana, 1970-
Charakteristika účtovnej závierky. Zostavovanie riadnej individuálnej účtovnej závierky - zostavuje sa za účtovné obdobie, ktorým je kalendárny rok. Účtovná závierka poisťovne musí byť, v súlade so zákonom o poisťovníctve, overená audítorom. Súvaha. Výkaz ziskov a strát. Poznámky ako neoddeliteľná súčasť účtovnej závierky.