Exportní příležitosti: Ukrajina - Melioris, Juraj
Charakteristika obchodných príležitostí Ukrajiny. Perspektívne odbory a komodity. Uplatnenie českých firiem a ich výrobkov. Dopyt po českých výrobkoch na Ukrajine.