Vývoj obyvatelstva České republiky v roce 2002 - Kretschmerová, Terezie
Populačný vývoj Českej republiky v roku 2002. Pohyb obyvateľstva v rokoch 1993-2002. Počet obyvateľov, zloženie obyvateľstva podľa vekových skupín. Počet sobášov a rozvodovosť. Vybrané ukazovatele sobášnosti a rozvodovosti v rokoch 1993-2002. Stav pôrodnosti. Miera plodnosti podľa veku ženy. Prehľad vybraných ukazovateľov plodnosti a reprodukcie obyvateľstva. Ukončenie tehotenstva potratom (indukovaným a spontánnym). Úmrtnosť - novorodenecká, kojenecká, ženská, mužská. Štruktúra intenzity úmrtnosti podľa príčin. Migračná štatistika.