Co v marketingu znamená "leverage" - Bureš, Ivan
Vysvetlenie princípu multiplikačného efektu, prevodná páka "leverage". Manažment fixných nákladov a jeho úloha. Úloha marketingových pracovníkov. Účinná kontrola fixných nákladov. Systém regresívneho a progresívneho odmeňovania.