Poradenstvo a jeho význam pre marketing - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata a základné prístupy k poradenstvu. Kritériá uplatňované pri výbere poradcu. Problematika marketingového poradenstva. Súčasnosť a perspektívy marketingového poradenstva na Slovensku.