Logo ako dôkaz - Kusovská, Martina
Zahraniční vlastníci prinášajú do bánk aj zmenu vizuálnu. Význam loga, nové trendy a zmeny, ktoré sa chystajú v bankovníctve na Slovensku. Premena firemnej identity na konkrétnom príklade.